Babagan Kita

Kemasan HuiZhou VIVIBetter Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Kemasan HuiZhou VIVIBetter Co., Ltd. didegaké ing 2015 kanthi investasi 1 yuta yuan. Ana luwih saka 50 karyawan, kalebu 5 teknisi ing pabrik kanthi 1000 meter persegi, sing produksi reged tahunan tekan 5 mil yuan. Kita bisa nyedhiyakake layanan wiwit desain, nyithak nganti diproses.

Kanggo pangembangan sing luwih apik, VIVIBetter bakal nganyari lan reformasi kanthi komprehensif kanggo nguatake daya saing lan pengaruh. VIVIBetter negesake kabijakan kualitas partisipasi staf kabeh, njaga asil dandan lan njaga komitmen kanggo saben pelanggan. Kita nggawe Sistem Jaminan Mutu ISO9001 lan Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001. VIVIBetter wis entuk reputasi apik saka para pelanggan kanthi manajemen ilmiah lan efektif, produk berkualitas tinggi, rega cukup, layanan tepat waktu lan efisien, kalebu layanan OEM lan ODM.

Produk utama ing VIVIBetter kalebu macem-macem kemasan PET lan Tekstil, tas anti banyu, tas ransel anti banyu, sepatu anti banyu lan sarung tangan katun .mops. Andhuk lan tekstur macem-macem tas blanja lan sapanunggalane. Kita nggawe produk miturut PDF utawa AI saka pelanggan utawa desain yen perlu.

Pasar internasional minangka lapangan perang utama kita. Total buisiness saka luar negeri manggoni 80% usaha perusahaan. Kita ngarep-arep bisa nawakake barang-barang sing paling apik kanggo para klien saka kabeh jagad.

Motto kita yaiku. "Pelanggan minangka dewa lan kualitas sing dadi prioritas utama .Pikirane kanggo pelanggan kapan wae. Ngatasi masalah kanthi prioritas"

Tur Pabrik

Sertifikat