Kebijakan Warranty

Layanan Pra-Penjualan

Nyedhiyakake rincian babagan prosedur produksi
Temtokake desainer kanggo mriksa file lan kriya.

Layanan Sales

Desain solusi khusus
Nggawe conto kasar kanggo mriksa pisanan.
Ngirim conto menyang klien kanggo referensi Pra-pro.

Layanan Sawise-Sales

Garansi kualitas setaun kanthi perawatan seumur hidup.
Kita ora bakal ngeculake tanggung jawab marang cacat produk.
Wektu nanggapi: sawise nampa notifikasi pangguna, kita njamin dhukungan sawise-sales 24 jam.
Penyelidikan email: tim sawise-sales bakal ngirimi pangguna email saben wulan sajrone masa garansi kanggo ngetrapake kondisi kemasan, lan kanggo nemokake lan ngatasi masalah, yen prelu.
Pesen baleni: nanggapi cara paling cepet kanggo ngirit wektu klien.
Kirimake dhukungan layanan sawise sales kanggo informasi luwih lengkap: info@minimoqpackaging.com