Layanan OEM / ODM

Pesenan perdagangan OEM lan manca

Kemasan HuiZhou VIVIBetter Co., Ltd minangka perusahaan paling awal ing desain, pangembangan, produksi lan penjualan perusahaan plastik lan tekstur, wiwit saka generasi pertama produk nganti generasi produk plastik anyar, Vivibetter kanthi upaya pangembangan inovatif, lan pungkasane ing industri produk anti banyu plastik nggawe R&D lan basis produksi sing kuwat ing negara kasebut. Wis nggawe jaringan penjualan lan agen distribusi sing sampurna. Sugeng rawuh ing produk, hubungi HuiZhou ViviBetter packaging Co., Ltd., gabung karo informasi kanggo ngerti babagan kahanan!

Layanan OEM, ODM

"Kombinasi sempurna saka independen, fleksibel, penghasilan, regane" layanan OEM sing populer, solusi OEM bakal dadi pilihan sing apik kanggo perusahaan sampeyan. Apa sampeyan ing omah utawa ing luar negeri, miturut kekarepan sampeyan, tanpa investasi sing gedhe, ngirit kabeh aspek konsultan. Produksi pasokan produk anti banyu berkualitas tinggi sesuai karo standar internasional kanggo sampeyan; rega sing apik, reaksi cepet, komunikasi langsung karo pikiran lan layanan profesional.
Kita mesthi nganggep kepuasan pelanggan minangka tujuan pertama. Ngormati macem-macem kebutuhan klien sing beda-beda, pelanggan supaya bisa nemokake solusi kanthi macem-macem OEM.

Penentuan proses mesin

1, Pemrosesan merek pelanggan mbutuhake, nelpon / ngunjungi situs web utawa njaluk manual OEM kanggo ngerti rincian kerja sama
2, Pelanggan diundang kanggo ngunjungi pabrik
3, komunikasi pasar lan teknis kita karo pelanggan
4, produk pamrosesan sampel miturut kebutuhan pelanggan
5, Pengalaman pelanggan, skema produk, umpan balik kanggo ningkatake nganti rong pihak entuk kesepakatan
6, Pelanggan milih skema OEM lan kontrak pemrosesan sing ditandatangani karo perusahaan saya
7, Pelanggan kudu kontrak sadurunge ngolah bagean pangolahan 50%
8, Pelanggan lan entri kita dadi kuat
9, Kita nggawe file pelanggan

HuiZhou VIVIBetter packaging Co., Ltd perusahaan nyedhiyakake macem-macem produksi OEM, minangka pedagang anti banyu plastik kanggo nyedhiyakake layanan OEM mandheg, lan nyedhiyakake macem-macem produk kualitas layanan pemrosesan OEM kanggo akeh pelanggan jaban rangkah kanggo akeh agen regional domestik ! Optimis babagan pasar produk anti banyu, pengin nggawe merek OEM dhewe? HuiZhou VIVIBetter packaging Corporation ora bisa salah, kualitas apik, rega banget, layanan sing apik, kekuatan inovasi independen