Warta

  • Wektu kiriman: Dec-21-2020

    Pasar kemasan plastik regane USD 345,91 milyar ing taun 2019 lan samesthine bakal tekan rega USD 426,47 milyar ing taun 2025, ing CAGR 3,47% sajrone periode ramalan, 2020-2025. Dibandhingake karo produk kemasan liyane, konsumen wis nambah kecenderungan kanggo plastik ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-27-2020

    9 Sep 2019 - Pendorong kanggo ningkatake kelestarian lingkungan ing kemasan wis dadi agenda utama ing Packaging Innovations ing London, UK. Keprigelan pribadi lan publik kanggo pasang polusi plastik global sing mundhak nyebabake aksi regulasi, kanthi pamrentah Inggris ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-27-2020

    Plastik minangka bahan sing kasusun saka macem-macem senyawa organik sintetis utawa semi-sintetis sing alus lan mula bisa dicithak dadi obyek padhet. Plastisitas minangka properti umum kanggo kabeh bahan sing bisa deformasi tanpa bisa rusak nanging, ing kelas polim cetakan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-27-2020

    Uskup Beall Chroma Color ngrembug babagan pamrih babagan tren utama sing kudu dipikirake ing pangembangan kemasan plastik sing bakal maju. Kolega saya lan saya terus-terusan nglaporake babagan masalah keberlanjutan lan upaya sing ditindakake menyang industri ekonomi bunder, kalebu bahan lan tambahan. .Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-27-2020

    Kemasan plastik: masalah sing saya akeh Ngurangi, digunakake maneh, daur ulang 9% Kemasan plastik ing saindenging jagad saiki didaur ulang. Saben menit padha karo truk sampah plastik sing bocor menyang lepen lan kali, sing pungkasane tekan segara. Kira-kira 100 yuta kewan laut mati saben taun ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-27-2020

    Kepiye Kemungkinan Gerakan Bebas Plastik Kemasan lan Desain Produk Kemasan lan desain produk integral karo konsumerisme kaya sing dingerteni. Temokake kepiye gerakan bebas plastik nggawe pangowahan babagan cara ditampilake, nggawe, lan mbuwang produk. Saben mlebu toko utawa toko ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jul-27-2020

    Daur ulang plastik nuduhake proses pamulihan sampah utawa plastik bekas lan proses ulang bahan dadi produk sing fungsional lan migunani. Kagiyatan iki dikenal minangka proses daur ulang plastik. Tujuane daur ulang plastik yaiku nyuda tingkat polusi plastik sing akeh ...Waca liyane »