Kabar

  • Wektu kirim: Nov-18-2021

    Jinis Bahan Kertas Karton Utama Paperboard Karton LipatPaperboard, utawa mung papan, minangka istilah umum, nyakup macem-macem substrat kertas sing digunakake ing kemasan karton. Simpenan kertu uga digunakake kanthi cara sing padha, ngrujuk menyang kertas karton umume utawa lembaran mburi kanggo kaku ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Oct-17-2021

    Nalika kita mung duwe sawetara wulan ing taun 2021, taun kasebut wis nggawa sawetara tren sing menarik ing industri kemasan. Kanthi e-commerce sing terus dadi preferensi konsumen, kemajuan teknologi lan kelestarian terus dadi prioritas, industri kemasan wis ngetrapake ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Sep-24-2021

    Papat tren utama sing bakal mbentuk masa depan kemasan menyang 2028 Masa Depan Kemasan: Prakiraan Strategis Jangka Panjang nganti 2028, antarane 2018 lan 2028 pasar kemasan global disetel kanggo nggedhekake meh 3% saben taun, nganti luwih saka $ 1.2 triliun. Pasar kemasan global wis tambah 6.8% ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Sep-23-2021

    Keuntungan Nggunakake Kemasan Plastik Kemasan plastik ngidini kita nglindhungi, ngreksa, nyimpen lan ngangkut produk kanthi macem-macem cara. Tanpa kemasan plastik, akeh produk sing dituku konsumen ora bakal lelungan menyang omah utawa toko, utawa urip ing kahanan sing apik ...Waca liyane »

  • The Benefits of Using Plastic Packaging.    Wrote by Cindy& Peter
    Wektu kirim: Jul-25-2021

      Kemasan plastik ngidini kita nglindhungi, ngreksa, nyimpen lan ngangkut produk kanthi macem-macem cara. Tanpa kemasan plastik, akeh produk sing dituku konsumen ora bakal lelungan menyang omah utawa toko, utawa urip kanthi kondhisi sing cukup suwe kanggo dikonsumsi utawa digunakake. 1. W...Waca liyane »

  • Cosmetics Plastic Packaging Trends 2021 — By.Cindy &Peter.Yin
    Wektu kirim: Mei-28-2021

    Industri Kosmetik minangka salah sawijining pasar konsumen sing paling cepet berkembang ing saindenging jagad. Sektor kasebut nduweni basis konsumen sing setya kanthi unik, kanthi tumbas asring didorong dening akrab merek utawa rekomendasi saka kanca lan influencer. Navigasi industri kecantikan minangka pemilik merek pancen angel, utamane ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Apr-13-2021

    Iki minangka tren kemasan plastik sing paling misuwur sing bisa ditemokake ing taun 2021 lan 2022. Iki wektu sing tepat kanggo mikir babagan tren kasebut supaya sampeyan bisa njupuk bisnis menyang level sabanjure kanthi ide kemasan kasebut. Ilustrasi datar Ilustrasi datar saiki didominasi...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Mar-04-2021

    Nalika taun wis cedhak, kita ngarepake tren desain kemasan anyar sing disedhiyakake ing taun 2021 kanggo kita. Sepisanan, katon beda-beda saka siji liyane-sampeyan duwe geometri sing prasaja bebarengan karo gambar tinta sing paling rinci lan karakter sing wis metu. Nanging nyatane ana ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Dec-21-2020

    Pasar kemasan plastik regane $ 345.91 milyar ing taun 2019 lan samesthine bakal tekan $ 426.47 milyar ing taun 2025, kanthi CAGR udakara 3.47% sajrone ramalan, 2020-2025. Dibandhingake karo produk kemasan liyane, konsumen wis nuduhake kecenderungan sing luwih akeh menyang kemasan plastik ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Jul-27-2020

    9 Sep 2019 - Pandu kanggo nambah kelestarian lingkungan ing kemasan maneh dadi agenda utama ing Inovasi Kemasan ing London, Inggris. Keprihatinan pribadi lan umum kanggo mundhake polusi plastik global wis nyebabake tumindak regulasi, kanthi pamrentah Inggris ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Jul-27-2020

    Plastik minangka bahan sing kasusun saka macem-macem senyawa organik sintetik utawa semi-sintetik sing gampang dibentuk lan bisa dibentuk dadi obyek padhet. Plastisitas minangka sifat umum kabeh bahan sing bisa deform ora bisa diganti tanpa rusak nanging, ing kelas polim moldable ...Waca liyane »

  • Wektu kirim: Jul-27-2020

    Uskup Beall saka Chroma Color mbahas pandangane babagan tren utama sing kudu dipikirake babagan pangembangan kemasan plastik ing ngarep. Aku lan kanca-kancaku terus nglaporake babagan masalah kelestarian lan upaya sing ditindakake menyang industri ekonomi bunder, kalebu bahan lan nambah. .Waca liyane »