Plastik rega pabrik khusus sampul buku sing jelas

Katrangan singkat:

Harga pabrik plastik plastik pp transparan jelas tutup buku pelindung a5, buku sekolah grosir pabrik sheet

sedheng $: 0,25


Detail Produk

Tag Produk

Panutup buku warna-warni kanggo sekolah

1000-5000 Potongan.

5000-10000 Potongan

10000-20000 Potongan.

> = 20000 Potongan

  $ 0,5

$ 0,4

$ 0,32

$ 0,25

Rincian cepet

Tipe Pola : Tutup buku
Stype: Sampul Buku warna-warni  Bahan: PVC, PP, PE, PVC 
Wangun: A5.A4 Papan asal: GuangDong, China
Jeneng merek: vivibetter Nomer cetakan: sampul buku001
Fitur: Ramah lingkungan, bisa dicopot. Logo: vivibetter. Ngatur
Werna: Multi-warna Nyithak: Nyithak layar
Kekandelan: 0,07mm-0,2mm Aplikasi: Buku Hias, nglindhungi buku
Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71 Wektu conto: 5-7 dina kerja
OEM & ODM: Dhukungan Wektu Producton: Rembugan

Katrangan produk

Werna

Multi warna .warna khusus ditampa

Model sing ditrapake

Buku Hias, nglindhungi buku

Materi

PVC ramah lingkungan (Polyvinyl), utawa PP (polypropylene), PE (Polyethylene)

Ukurane 

A4.A5.

Sample wektu timbal

Kasedhiya kanggo mriksa kualitas produk 5-7 dina

Bayaran

T / T, Western Union, Paypal 

Nyatakake

DHL, Fedex, UPS, EMS, China Post Air Mail lsp

Kiriman

Liwat Udara utawa Laut lsp

Kontrol Kualitas

Kabeh produk kudu lulus pamriksa dening tim QC profesional

Fitur

1. Gampang operate.

2. Lindhungi buku, notebook kanthi sampurna saka goresan, abrasi, rereget, minyak lan karusakan liyane ..

3. Gunakake 100% bahan impor & ramah lingkungan kanthi kualitas apik

4. Instal lan mbusak gampang

5.100% inspeksi QC sadurunge dikirim

Wilayah penjualan utama

Asia Timur Laut, Eropa, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Amerika Utara.

Kustomisasi

dhukungan

Kemampuan Pasokan

Pelabuhan: Shenzhen
Kemampuan Suplai: sampul buku sing Disesuaikan 500000 / Wulan 

Tipe kemasan: Saben buku 10 pcs kalebu ing polybag. Saben 50 paket dilebokake ing kothak karton
Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 10000

> 1000000

Est. Wektu (dina)

5

Kanggo dirembug

Fitur

BKC-0002BKC-0005BKC-0003

Cara mbayar fleksibel lan cara pengiriman

7 Flexiable payment method and shipping way


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan