tas anti banyu kanthi header ireng

Katrangan singkat:

1-999 pcs  1000-4999 pcs 5000-9999 pcs > = 10000 pcs
 $ 1,53  $ 1,46 $ 1,4 $ 1,35

  • Werna:

    Ijo, Jambon, Kuning, Abang

  • Bahan:

    PVC.TPU.EVA.ABS

  • Kustomisasi:

    Logo khusus (Pesenan Min> = 500 lembar
    Kemasan khusus (Pesenan Min> = 1000 potongan
    Ukuran khusus (Pesenan Min> = 1000 potongan

  • Conto:

    $ 1,5 / potongan (Jumlah. Pesenan) Tuku conto

  • Bayaran:

    T / T

  • Cara ngirim:

    Express (Fedex. UPS.TNT.DHL ..) Udara.

  • Detail Produk

    Tag Produk

    tas anti banyu kanthi header ireng

    100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-9999 Potongan. > = 10000 Potongan
      $ 1,53 $ 1,46 $ 1,4 $ 1,35

    Rincian cepet

    Tipe : Tas anti banyu telpon
    Jenis: tas bukti banyu telpon  Bahan: Kulit PU.PU .PVC .PET, TPU
    Bentuk: Tas warna-warni PVC Papan asal: GuangDong, China
    Jeneng merek: Nampa kustomisasi Nomer cetakan: ireng tas anti banyu
    Jeneng produk: Tas bukti banyu banyu Vivibetter Logo: Ngatur
    Werna: Multi-warna Ukuran: Ngatur
    Bobot: 56g Aplikasi: nglindhungi telpon
    Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71 Wektu conto: 5-7 dina kerja
    OEM & ODM: Dhukungan Wektu Producton: Rembugan

    Katrangan produk

    Werna

    Ijo, kuning, oranye, jambon, ungu, transparan, biru muda

    Model sing ditrapake

    Kanggo iphone, samsung, huawei, moto, oppo, vivo lsp

    Materi

    PU.PU Kulit .PVC .PET, TPU

    Gaya

    cilik telpon fashion wong

    Sample wektu timbal

    Kasedhiya kanggo mriksa kualitas produk 2-3 dina

    Bayaran

    T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal lan Escrow

    Nyatakake

    DHL, Fedex, UPS, EMS, China Post Air Mail lsp

    Kiriman

    Liwat Udara utawa Laut lsp

    Kontrol Kualitas

    Kabeh produk kudu lulus pamriksa dening tim QC profesional

    Fitur

    1. Gampang ngoperasikake kabeh tombol, ora prelu nyopot kasus kasebut.

    2. Lindhungi ponsel kanthi sampurna saka kejut, goresan, abrasi, rereget, minyak lan kerusakan liyane ..

    3. Gunakake 100% bahan impor & ramah lingkungan kanthi kualitas apik

    4. Situs bolongan sing tepat lan kerajinan tangan sing apik banget. .

    5. Kompak, bobot entheng, Bisa dicuci, awet

    6. Pasang lan mbusak gampang

    7.100% inspeksi QC sadurunge dikirim

    Wilayah penjualan utama

    Asia Timur Laut, Eropa, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Amerika Utara.

    Kustomisasi

    dhukungan

    Kemampuan Pasokan

    Pelabuhan: Shenzhen
    Kemampuan Suplai: 50000 Piece / tas telpon bukti banyu
    Wektu Utama:

    Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 2000 2001 - 5000 > 5000
    Est. Wektu (dina) 15 16 18 Kanggo dirembug

    Fitur

    waterproof bag如何使用2 详情1详情3waterpoof bag 如何使用图1

    waterproof 尺寸图

    Pitepokan panggunaan produk

    ① Coba tes anti banyu sadurunge digunakake;

    ② ngirim ora digunakake ing banyu ing jero banyu 50,, wektu panggunaan ora luwih saka limang jam;

    ③ Kanggo ngindhari mili banyu, ngilangke tas sawise dienggo, banjur jupuk telpon saka cangkeme ponsel;

    ④ Yen sampeyan duwe masalah kualitas, hubungi langsung.

     

    Cara mbayar fleksibel lan cara pengiriman

    运输


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan