folder proteksi topeng

Katrangan singkat:

Folder protèktif kanggo macem-macem ukuran topeng. Nggunakake sawetara wektu.

sedheng $: 0,2


Detail Produk

Tag Produk

folder proteksi topeng

100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-19999 Potongan. > = 20000 Potongan
  $ 1,5 $ 1,2 $ 0,6 $ 0,22

Rincian cepet

Ketik : Folder PP
Tipe: Tas zipper koleksi  Bahan: PVC .PET, TPU
Bentuk: Tas warna-warni PVC Papan asal: GuangDong, China
Jeneng merek: Nampa kustomisasi Nomer cetakan: CZB
Jeneng produk: tas potlot warna-warni Logo: Ngatur
Werna: Multi-warna Ukuran: Ngatur
Bobot: 0,16g Aplikasi: koleksi barang cilik
Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71 Wektu conto: 5-7 dina kerja
OEM & ODM: Dhukungan Wektu Producton: Rembugan

Kemampuan Pasokan

Pelabuhan: Shenzhen
Kemampuan Penyediaan: 100000 Potongan / Bulan Folder koleksi koin sing disesuaikan
Wektu Utama:

Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 2000 2001 - 5000 > 5000
Est. Wektu (dina) 20 25 30 Kanggo dirembug

fitur

Cara mbayar fleksibel lan cara pengiriman

7 Flexiable payment method and shipping way


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan