tas pinggul kanthi warna coklat

Katrangan singkat:

Logo Kustom Olahraga Pinggang Kanvas Pinggang Plancong Paket Fanny Clear Kanggo Manungsa

sedheng $: 1,72


Detail Produk

Tag Produk

Tas Pinggang Kanvas Olahraga Ruangan

100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-19999 Potongan. > = 20000 Potongan
  $ 1,95 $ 1,88 $ 1,85 $ 1,72

Rincian cepet

Tipe Pola : Sabuk

Stype: Mode

 Bahan: Kain Katun, lycra + PVC.Neoprene

Wangun: Bantal

Papan asal: GuangDong, China

Jeneng merek: vivibetter

Nomer cetakan: Kantong pinggang sing mlaku

Jeneng produk: tas pinggang kanvas

Logo: Ngatur

Werna: Multi-warna

Ukuran: Ngatur

Bobot: 0,5kg

Aplikasi: cocog kanggo telpon ukuran beda lan cilik barang

Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71

Wektu conto: 5-7 dina kerja

OEM & ODM: Dhukungan

Wektu Producton: Rembugan

Deskripsi produksi

Werna

Multi warna .warna khusus ditampa

Model sing ditrapake

Kegiatan njobo, Sekolah, Plancongan, Dandanan, Kemasan pakean, panyimpenan lsp

Materi

Kain Katun, lycra + PVC .Neoprena, kain Kanvas.

Gaya

mode, Lipat, anti banyu.

Ukurane 

25cm * 13cm * 7cm

Sample wektu timbal

Kasedhiya kanggo mriksa kualitas produk 5-7 dina

Bayaran

T / T, Western Union, Paypal 

Nyatakake

DHL, Fedex, UPS, EMS, China Post Air Mail lsp

Kiriman

Liwat Udara utawa Laut lsp

Kontrol Kualitas

Kabeh produk kudu lulus pamriksa dening tim QC profesional

Fitur

1. Gampang mbukak kabeh zipper.

2. Lindhungi ponsel kanthi sampurna lan barang liyane saka kejut, goresan, abrasi, rereget, minyak lan kerusakan liyane ..

3. Gunakake 100% bahan impor & ramah lingkungan kanthi kualitas apik

4. Situs bolongan sing tepat lan kerajinan tangan sing apik banget. .

5. Kompak, bobot entheng, Bisa dicuci, awet

6. Pasang lan mbusak gampang

7.100% inspeksi QC sadurunge dikirim

Wilayah penjualan utama

Asia Timur Laut, Eropa, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Amerika Utara.

Kustomisasi

dhukungan

Kemampuan Pasokan

 Pelabuhan: Shenzhen

Kemampuan Suplai: 20000 Bag / Wulan Kantong telpon anti banyu sing disesuaikan

Tipe kemasan: Saben tas pinggang ing polybag + Saben 100 pcs ing sak kothak pangiriman banjur lebokake kothak karton
Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 500

501 - 2000

2001 - 5000

> 10000

Est. Wektu (dina)

14

20

25

Kanggo dirembug

12Fiturvivibetter-waterproof wait bag 0003vivibetter-waterproof wait bag 0004vivibetter-waterproof wait bag 0005


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan