tas banyu ing warna ireng

Katrangan singkat:

1-999 pcs  1000-4999 pcs 5000-9999 pcs > = 10000 pcs
 $ 1,53  $ 1,46 $ 1,4 $ 1,35

  • Werna:

    Ijo, Jambon, Kuning, Abang

  • Bahan:

    PVC.TPU.EVA.ABS

  • Kustomisasi:

    Logo khusus (Pesenan Min> = 500 lembar
    Kemasan khusus (Pesenan Min> = 1000 potongan
    Ukuran khusus (Pesenan Min> = 1000 potongan

  • Conto:

    $ 1,5 / potongan (Jumlah. Pesenan) Tuku conto

  • Bayaran:

    T / T

  • Cara ngirim:

    Express (Fedex. UPS.TNT.DHL ..) Udara.

  • Detail Produk

    Tag Produk

    tas anti banyu kanthi transparan ireng

    100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-9999 Potongan. > = 10000 Potongan
      $ 1,53 $ 1,46 $ 1,4 $ 1,35

    Rincian cepet

    Tipe : Tas anti banyu ing pinggir ijo sing transparan

    Jinis: Tas anti banyu ing pinggir ijo transparan

     Bahan: Kulit PU.PU .PVC .PET, TPU

    Bentuk: Tas warna-warni PVC

    Papan asal: GuangDong, China

    Jeneng merek: Nampa kustomisasi

    Nomer cetakan: banyu bukti transparan

    Jeneng produk: Vivibetter phonebag anti banyu kanthi pinggir ijo

    Logo: Ngatur

    Werna: Multi-warna

    Ukuran: Ngatur

    Bobot: 36g

    Aplikasi: cocog kanggo telpon ukuran sing beda-beda

    Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71

    Wektu conto: 5-7 dina kerja

    OEM & ODM: Dhukungan

    Wektu Producton: Rembugan

    Deskripsi produksi

    Werna

    Ijo, kuning, oranye, jambon, ungu, transparan, biru muda

    Model sing ditrapake

    Kanggo iphone, samsung, huawei, moto, oppo, vivo lsp

    Materi

    Kulit ABS + PVC.PU.PU, PET.TPU

    Gaya

    cilik telpon fashion wong

    Sample wektu timbal

    Kasedhiya kanggo mriksa kualitas produk 2-3 dina

    Bayaran

    T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal lan Escrow

    Nyatakake

    DHL, Fedex, UPS, EMS, China Post Air Mail lsp

    Kiriman

    Liwat Udara utawa Laut lsp

    Kontrol Kualitas

    Kabeh produk kudu lulus pamriksa dening tim QC profesional

    Fitur

    1. Gampang ngoperasikake kabeh tombol, ora prelu nyopot kasus kasebut.

    2. Lindhungi ponsel kanthi sampurna saka kejut, goresan, abrasi, rereget, minyak lan kerusakan liyane ..

    3. Gunakake 100% bahan impor & ramah lingkungan kanthi kualitas apik

    4. Situs bolongan sing tepat lan kerajinan tangan sing apik banget. .

    5. Kompak, bobot entheng, Bisa dicuci, awet

    6. Pasang lan mbusak gampang

    7.100% inspeksi QC sadurunge dikirim

    Wilayah penjualan utama

    Asia Timur Laut, Eropa, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Amerika Utara.

    Kustomisasi

    dhukungan

    Kemampuan Pasokan

    Pelabuhan: Shenzhen

    Kemampuan Suplai: 500000 Bag / Wulan Kantong telpon anti banyu sing disesuaikan
    Wektu Utama:

    Jumlah (Potongan)

    1 - 500

    501 - 2000

    2001 - 5000

    > 10000

    Est. Wektu (dina)

    10

    12

    15

    Kanggo dirembug

    Fitur

    详情1详情2HTB1jM4gSwDqK1RjSZSyq6yxEVXa4waterpoof bag 如何使用图1waterproof 尺寸图

    Pitepokan panggunaan produk

    ① Coba tes anti banyu sadurunge digunakake;

    ② ngirim ora digunakake ing banyu ing jero banyu 50,, wektu panggunaan ora luwih saka limang jam; 

    ③ Kanggo ngindhari mili banyu, ngilangke tas sawise dienggo, banjur jupuk telpon saka cangkeme ponsel; 

    ④ Yen sampeyan duwe masalah kualitas, hubungi langsung.

    Cara mbayar fleksibel lan cara pengiriman

    7 Flexiable payment method and shipping way


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan